Cine mi-s?

ANTREPRENOR AVENTURIER IMI PREGATESC BALONUL SA OCOLESC PAMANTUL IN 80 DE ZILE. AI O POMPA?

De ce?

O intrebare care m-a fascinat de la 4 ani, cand desfaceam radiera ca sa inteleg cum naiba reuseste sa stearga tot ce am pus o foaie.

Atat de mare mi s-a parut lumea asta, cand am coborat din acceleratul de Pascani, in Gara de Nord, si am aruncat cu teama biletul de Adjud, de nu iti dai seama. A trebuit sa devin un om incadrat in societate, cu simbrie buna, si plin de responsabilitati, cateva rate si un job bun. Si cand am ajuns acolo, si oamenii din jurul meu m-au felicitat, asteptandu-se sa fiu fericit, am descoperit cu stupoare ca nu eram.

Rusinat de propia-mi realizare, ca Adam in Rai cand si-a dat seama ca era in curul gol, am virat cu toata viteza catre a gasi si intelege cine sunt, si ce am de facut.

Expeditia m-a dus in multe destinatii. In 2001 am facut prima retea de calculatoare din Regie, iar in 2002 l-am cunoscut pe Jim Bagnola. Am inceput sa construiesc HPDI in jurul lui, o companie de training, care pana in acest moment a suferit multe transformari.

Tot in 2002, am parasit barca Aiesec unde eram voluntar, catre Fundatia Leaders, unde la scurta vreme am devenit presedinte. Domnu’ Presedinte la 23 de ani s-a certat cu toata lumea, si aproape aproape a reusit sa duca in negura o mana de oameni faini, care invatau tinerii din Romania ce este leadershipul. Norocul meu a fost ca oameni mai misto si mai destepti ca mine, au gasit in nebunia mea ceva util. 18 ani mai tarziu, Leaders a devenit poate cel mai independenta fundatie care a vorbit leadership celor peste 100 000 de tineri participanti in diferite programe edecationale.

Am avut si 2 bodegi, am fost si partener intr-o firma de publicitate, si un centru de wellness, si o agentie media. Am facut nenumarate proiecte sociale, de fotografie sau sportive, iar cuvantul care m-a definit mereu a fost HAI!

Dupa multe destinatii, am hotarat sa ma opresc in cea mai misto statie.

In prezent HPDI este un grup de companii, care fac training, teambuilding, coaching, content digital, un hotel, mobile learning, iar eu sunt intr-o febrila cautare a oamenilor faini care sa vada ideile mele si sa le transfome in ceva util.

Vorbesc in evenimente, sunt vizionar in HPDI, si coach pentru mai bine de 50 de executivi pe an.

La 20 de ani dupa ce am venit in Bucuresti, m-am regasit mai putin in a deveni, si mai mult in a fi.

Curated Articles

OPINII

Curated Podcasts

EPISOADE PODCAST